Tue kaudella 2020!

Haluatko tukea minua kisakaudella 2020? Hienoa!

Sponsorinani saat yrityksellesi näkyvyyttä valintasi mukaan täällä blogissa, Instagramissa tai Youtubessa. 

Jos haluat tukea minua kisamatkoilla, mutta et halua ryhtyä sponsorikseni, voit myös ostaa tekemiäni käsitöitä. Miten olisi lämpimät ratsastusjousiampujan käsineet tai inspiroivat jousiammunta-aiheiset villasukat?  Ota yhteyttä beawilen(at)gmail.com! 

Ratsastusjousiampujan käsineet


Ratsastusjousiampujan käsineet pitävät kädet lämpiminä niiltä osin kuin mahdollista, jättäen kuitenkin tärkeimmät sormet vapaiksi. Käsineet sopivat yleisimpiin ammuntatekniikoihin. Käsine on suunniteltu hyvin istuvaksi, jotta se pysyy hyvin paikoillaan ja haittaa ampumista mahdollisimman vähän. Kokoja on kaksi, naisten ja miesten.

Vetokäden käsine sopii peukalo-otteen, välimeren otteen ja persialaisen/slaavilaisen otteen käyttäjille. Käsineen avoimeksi jäävä kämmenosa mahdollistaa nopean nokituksen useimmille nokitustyyleille otitpa sitten nuolesta kiinni koko kämmenellä tai vain sormilla. Pikkurilli voi nauttia käsineen lämmöstä.

Jousikäden käsine sopii erityisesti peukalo-otteella ja persialaisella otteella ampuville, joilla nuoli on jousen oikealla puolella. Käsine sopii sekä peukalon että etusormen päältä laukaiseville. Käsine sopii myös jousen vasemmalta puolen ampuville, mutta tällöin käsineen sivuun kannattaa ommella myös pieni nahkapala, jotta neule ei kulu nuolen lähtiessä neulepinnan päältä. Keskisormi ja nimetön lämmittelevät yhdessä. Erilleen jäävä pikkurilli on suunniteltu erityisesti ratsastajille.
Neuleohje ratsastusjousiampujan käsineisiin: 4,96 € 

Neuleohjeet voit ostaa Ravelry-palvelusta ja saat sen heti käyttöösi PDF-tiedostona. Ohje on helppo ja sopii aloittelevallekin neulojalle, jos sukkapuikot pysyvät käsissä. Voit tutustua ohjeeseen TÄSTÄ tai ostaa ohjeen suoraan: TÄSTÄ! Ohjeen ostamista varten tarvitset PayPal-tilin.

Valmiit ratsastusjousiampujan käsineet: 20–30 €

Jos sorminäppäryytesi ei riitä neulomiseen, voit tiedustella myös valmiita hansikkaita. Saat omasi joko suoraan pienestä varastosta tai pienellä viiveellä juuri sinulle neulottuina! 


Maalitaulusukat
Maalitaulusukat voit lunastaa itsellesi suosikkiratasi maalitaulun näköisinä – Ole kuitenkin varovainen, ettet ammu itseäsi jalkaan! Voit valita joko korealaisen radan taulun tai FITA-taulun näköiset sukat! Nämä sukat tehdään tilauksesta juuri sinun jalkaasi, ja toimituksessa on täten pieni viive. Tiedustellessasi sukkia saat myös arvion niiden valmistumisaikataulusta.

Hinta: 35–40 €

NuolisukatIhanat kirjoneulesukat inspiroivat jousiammuntaan klassisen tyylikkäinä. Nämä sukat tehdään tilauksesta juuri sinun jalkaasi, ja toimituksessa on täten pieni viive. Tiedustellessasi sukkia saat myös arvion niiden valmistumisaikataulusta. Voit toivoa sukkiin haluamiasi värejä ja toiveet pyritään toteuttamaan saatavilla olevien lankojen puitteissa (juuri tiettyä sävyä ei välttämättä löydy kaikkina vuodenaikoina).

Hinta: 40 € 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti