sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Uutiskooste

Mitä kuuluu Ratsutila Cavalierin jousiheppakokelaille?


Willestä saatiin uusi varma jousiammuntaratsu. Luppaa epäilyttää ääni edelleen, mutta ensimmäiset nuolet päästiin jo ampumaan!

Mitä kuuluu ETAT:in treeneille?


Turun treeniringin treenit jatkuvat edelleen säännöllisesti. Viime aikoina treeneissä on taas ollut melko vähäisesti porukkaa, ja olemmekin päätyneet treenaamaan vähän eriskummallisempiakin asioita. 

Minun Punapupustani hajosi jänteenpaikka ja jousi joutui Mihai-jousilääkärille korjattavaksi. Jouduin treenaamaan välissä vanhalla Kayallani. Ensimmäinen nuoli herätti valtavaa hilpeyttä, kyllä on kevyt jousi! Kuitenkin kevyt jousi oli mainio väline hassuun kikkailutreeniin.

Videolla onkin jo maasta tehdyn vedon arvostustuokio, mutta pidetään nyt pieni arvostustuokio vielä tällekin. Huolimatta siitä, etten lerppu-Kayallani osunut mihinkään, veto näyttää ihan hyvältä. Näitä kun tekisi vielä Punapupunkin kanssa, niin eiköhän tämä jotenkin jo sujuisi. Pahoittelen, ettei kuvasta oikeastaan erota juuri mitään. Tämä on screenshotti jo valmiiksi huonolaatuisesta videosta. 

Mitä kuuluu Tulipojalle?

Tulipoika on alkanut suunnitella ja toteuttaa tatuointeja. Eikö ole hieno?
Ilman satulaa laitumella ei ollutkaan aivan niin hyvä idea. Ja arvatkaa, oliko minulla taas jalassa liukkaat Starlight-ratsastuslegginsit? No oli tietysti. Nehän minulla oli viimeksikin kun putosin. 

Tänään ratsastin kentällä ihan satulan kanssa ja ammuin muutaman (14) nuolen korjatulla Punapupulla. Osuin vain kolme kertaa ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti