tiistai 23. toukokuuta 2017

Mitä kuuluu Tuliponille?



Vaihtelun vuoksi päätin tänään jousiammuntaradan sijaan pystyttää Miran avustuksella kentälle vähän toisenlaisen radan ja tavoitteena oli vähän pomputtaa Tulipalloa. Pidimme tälläkin kertaa esteet pieninä, mutta lisähaasteeksi päätin ottaa kentälle yhden sijaan toisenkin esteen ja hypätä pienenpientä rataa. 


Esteitä oli jo tuttuun tapaan kalliopuolen pitkällä sivulla, mutta tällä kertaa laitoimme pienen ristikon myös lyhyelle sivulle. Alkulämmittelynä menin esteitä myös ravissa. 


Alkuun Tuli hieman kyttäili esteitä, mutta ajoitukset ja muut paranivat koko ajan! Esteet eivät kolisseet kertaakaan, joka jo oli suuri parannus viime kertaan. Tosin nyt pidin ohjatkin rohkeasti kädessä ja meno oli muutenkin tasapainoisempaa kuin aussisatulan kanssa.

Tuli ei myönnä olevansa estehevonen, mutta luulen hänen salaa tykkäävän esteistä kuitenkin. Tänäänkään ei lopputunnista kelvannut enää mikään muu kuin laukka. Tunnin aikanakin hän vähän niskuroi käynnissä ja ravissa, mutta laukassa ja esteillä hän oli mitä tyytyväisin!

Tulin namipussille oli käynyt huutava vääryys, ja se olikin auton omistajan toimesta siirretty pois autosta! Tämä kauheus huomattiin vasta tallilla! Tulille ei siis ollutkaan mukana mitään lahjuksia! Onneksi kevät, tai jopa vihdoin koittanut kesä, tarjosi korvikenannaa. Tulin reaktio voikukkiin tosin oli "hei please, näitä voin syödä tarhassa ihan itseksenikin, kyllä sulla pitäs jotain parempaa olla!" 

Kuvista ja videoista kiitos Miralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti