sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Kuka varasti kevään?

Kesätreeni

Syystreeni

Talvitreeni

Kevättreeni

Mitäs sääherrat ovat nyt keksineet?! Kaikki neljä vuodenaikaa tunnissa, hurraa! Onneksi Tulin työskentelyintoa ei epämääräinen sää haitannut. Vaikka välillä oli tuulista ja sankkaa lumisadetta, ei herra silti näyttänyt pelkopyllyilyn merkkejä, vaan painoi reippaasti läpi tuulen ja tuiskun kuten hyvän suomenhevosen kuuluu. 

Minä lainasin Miran nuoliviinettä, sillä omani vaikeuttaa jalustimilla seisomista aussie-satulan korkeaan etukaareen yhdistettynä. En tosin nytkään tavan vuoksi juurikaan muistanut sieltä satulasta nousta, mutta aivan yhtä laiskasti ei tarvinnut istua kuin oman viineni kanssa. Kuitenkin Miran viine tuntui vähän pyörivän päällä kun verkkailimme oikeaan kierrokseen. Vasempaan kierrokseen se oli ihan hyvä. Tältä kerralta tosin on myös varsin mielenkiintoisia nokituskuvia, nostanko todella käteni noin ylös napatessani nuolta viinestä, vai johtuuko tämä vain vieraan viinen käytöstä? Olen hämmentynyt. Sain lainaan Mihailta hänen viineensä, joka poikkeaa hieman sekä minun että Miran viineestä, vaikka on perusidealtaan samanlainen, testailenpa sitäkin. Omaani olen ihan tyytyväinen englantilaisen satulan kanssa, mutta englantilaista satulaa ei ole aina tarjolla. 

Miran viine, joka on esteettisempi kuin omani, mutta kulkeutui helposti liian taakse oikeassa kierroksessa.

Laitoin kentälle kolme taulua ja se oli kieltämättä vähän liian kunnianhimoista. Maasta käsin ne näyttivät ihan mahdollisilta ampua, mutta Tuli tosiaan juokseekin vähän minua nopeammin. Lopuksi luovutin ensimmäisen taulun ampumisessa kokonaan ja pyrin ampumaan keskimmäiseen ja viimeiseen. Viimeinen taulu oli jo tutuksi tullut rullattu patja, jonka voi ampua monesta suunnasta. Kaksi ekaa taulua olivat radansuutaisesti ja ampumiskohta oli tarkempi. Ekan ammuin nuolten lentosuunnasta päätellen aivan liian aikaisin, sillä kiirehdin jo seuraavaa taulua varten. Vetopituudessakin olisi EDELLEEN toivomisenvaraa, plaah!

Tuli leikkii kouluratsua jousitreenin päätteeksi

Tässä vielä säätilojen innoittamana syntynyt Suomi 100 -video ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti