keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

To Sunny Or Not to Sunny



Kevätsää jatkuu epämääräisenä. Tallille mennessä on ihan tuurikysymys saatko niskaasi sadetta vai auringonpaistetta. Olen tässä välissä käynyt ETAT:in treeneissä ratsastamassa Sunnylla kahdesti. Ensimmäisellä kerralla niskaan tuli jäistä sadetta ja hyytävää tuulta. Toisella kertaa sää oli miellyttävämpi, vaikka edelleen kylmä ja tuulinen. 

© Mira

© Mira


Sadesään treeneissä menin vain kolme laukkaa, sillä Sunnylla ratsasti minun lisäkseni myös Mira ja Anni, ja kaikki alkoivat minun noustessani selkään olla jo melkolailla jäässä. Kaikki kolme nuoltani kuitenkin osuivat. Huolimatta siitä, että tekniikkani on järkyttävä. Näissä kuvissa näkyy Alin kurssin päivityksessä mainitsemani vasemman olkapään ongelma hyvin selkeästi. 

Tässä välissä olikin Alin kurssi ja TOIVOISIN näkeväni kuvien välillä jotain muutosta. En ole varma näenkö. 


Kyllä näen. Vasen olkapää on edelleen väärin, ja sen lisäksi oikea kyynärpääni nousee ylös. Toisaalta, jos jotain positiivista haetaan niin vetopituus ei ole pitkä, mutta on se pidempi kuin minullla hevosen selässä tavanomaisesti. 

Tällaisiin osumiin päättyivät kaksi ensimmäistä laukkaa
Seuraavaksi päätin alkaa jo nokittaa laukan aikana. Aiemmin lähdin valmiiksi nokitettuna.

Istunta ei ollut taaskaan ennen maalia mikään sysipaska.

Uppista, tällä kertaa ei sitten ammuttukaan! Taulu kaatui!
Seuraava jännityshetki olikin sitten hurja pyöräilijä ja koira!
Sitten palattiin asiaan – ja taas vasen olkapää ja oikea kyynärpää temppuilevat.
Ja pylly etsii itselleen satulan heti taulun jälkeen.
Nokitus
Melko kelpo istunta!

En edes sano, mitä tässä on vikana.

Mutta kyllä näihin osumiin kehtaa lopettaa.

Kaiken tämän tekniikkamarisemisen ja huonouskitinän jälkeen seuraava ilmoitus lienee hieman kyseenalainen: Ilmoittauduin Sunnyn kanssa lajin SM-kisoihin. Toivottavasti me molemmat pääsemme paikalle! Kaikenlaista voi kuitenkin vielä sattua. Tänä vuonna kisoihin on myös karsinta, mikäli innokkaita kilpailijoita tulee enemmän kuin voidaan ottaa. Lisäksi Sunny pitää kuljettaa paikalle hevoskaveri Inkkarin kanssa. Pidetään peukkuja pystyssä, että päästään kisaamaan ja Sunnyn ja Inkkarin kuljetus paikalle onnistuu!

Miran ottamat kuvat merkitty erikseen, loput Annin kuvaamia. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti