maanantai 10. huhtikuuta 2017

Palmusunnuntaikisat 9.4.2017

Palmusunnuntain kisojen osallistujamäärä oli Laskiaiskisoja suurempi.

Sunnuntaina kisattiin EMAC WoW:n järjestämissä ratsastusjousiammuntaa simuloivissa maasta-ammuntakilpailuissa. Perusidea oli samankaltainen kuin Laskiaiskisoissa, mutta tällä kertaa kilpailtiin metsäradalla ja ammuttavia tauluja oli neljä. Tietyssä ajassa piti selvitä maaliviivan yli ja ennen sitä mielellään ampua muutama nuolikin. 


Video ei ilmeisesti taaskaan toimi kännykällä, mutta tietokoneilevat voivat siitä nauttia. 

Itselläni ampuminen oli alkuun taas vähän hätiköityä. Osa tauluista oli todella lähellä, enkä oikein osannut ottaa niitä siksi vakavasti. Toisella kierroksella nuoleni loppuivat kesken (lähdin kisaan kahdeksalla nuolella, hukkasin yhden ja toisesta hajosi nokki, eikä kuusi nuolta enää ollutkaan riittävästi) ja jouduin juoksemaan vauhdikkaasti maaliin aikapisteiden toivossa, vaikka hyvää ammunta-aikaa oli vielä jäljellä. Seuraaville kierroksille lainasin Miralta muutamaa nuolta, jotka ovat väriä lukuunottamatta samanlaisia kuin omani. Menin sitten hukkaamaan yhden Mirankin nuolen! Viimeiselle kierrokselle vasta heräsin ja näytin, että minäkin voin saada 17 pistettä yhdeltä kierrokselta. Minua paremmin sijoittuneethan nappasivat sen 17 pistettä lähes jokaiselta kierrokseltaan. Kuitenkin yksikin tällainen 17 pisteen kierros heikompien kierrosteni ohelle sai minut yltämään kolmannelle sijalle! Ei yhtään hullummin! 

Kisan jälkeen löysin oman hukkuneen nuoleni, mutta en Miralta hukkaamaani. Onneksi Mira kelpuutti lahjuksena yhden minun nuolistani korvaamaan menetystään. 


Kisojen tulokset ja pisteet:
1. Mikke Reinikainen 47,66 pistettä
2. Tero Ulvinen 45,34 pistettä

3. Bea Wilen 34,55 pistettä
4. Mira Lehmusvaara 30,60 pistettä
5. Sami Hottinen 21,22 pistettä
6. Anna Hottinen 19,98 pistettä
7. Raisa Mettala 15,56 pistettä
8. Eija Puisto 12,85 pistettä
(Kisan ulkopuolella Katariina Cozmei 24,04 pistettä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti